كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
به مناسبت ابام فاطمیه : برگزاری باشکوه مراسم یاس نبوی ویژه برنامه ایام فاطمیه در مصلی شهر دهدشت به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور همزمان با ایام فاطمیه و باحضور مردم ولایت مدار و شهیدپرورشهردهدشت ، مسئولین این شهرستان و کارکنان دانشگاه پیام نورواحد دهدشت و با نوای ذاکر و مداح اهل بیت عصمت و طهارت آقای نزار القطری دانشگاه پیام نور واحد دهدشت مراسمی تحت عنوان سوگواره یاس نبوی برگزار نمود . دراین مراسم ابتدا آقای گنجی پور رئیس دانشگاه پیام نور واحد دهدشت ضمن تسلیت ایام فاطمیه و تشکر از همه ادارات و نهادهایی که با دانشگاه پیام نور واحد دهدشت درزمینه برگزاری این مراسم معنوی همکاری نمودند گفت ، امیدواریم این تعامل و همکاری  درهمه امورات خصوصا امورات فرهنگی شهر بیش از پیش باشد . سپس حجت الاسلام والمسلمین حسینی ، امام جمعه دهدشت درسخنانی ضمن تسلیت ایام حزن و اندوه اهل بیت (ایام فاطمیه ) و تشکر فراوان از مسئولین دانشگاه پیام نور واحددهدشت به خاطر برگزاری این مراسم خواستار برگزاری بیش ازپیش چنین برنامه هایی درسطح شهر شد . حجت الاسلام حسینی گفت که همه ماها باید به عنوان چراغ راه زندگی از آنها الگو برداری کنیم . پس از سخنان امام جمعه دهدشت مراسم سینه زنی وروضه خوانی توسط ذاکر اهل بیت عصمت و طهارت آقای نزار القطری برگزارگردید .